jubilarissen 2013
512dffc07f0cd

jubilarissen


2019

Jaarvergadering 2019 met veel jubilarissen. Op deze jaarvergadering van ACOV werden maar liefst 6 jubilarissen gehuldigd voor jarenlange trouw aan het koor. Er waren bloemen en een oorkonde en natuurlijk een daverend applaus. Jan Verbeek spande de kroon met 60 jaar lidmaatschap en werd benoemd tot erelid. Al met al een feestelijke gebeurtenis.

Jan Hensen (50 jaar lid), Joke Dekker (25 jaar lid), Paula Kok (25 jaar lid), Frouk van Luling (40 jaar lid), Ellise Evers (voorzitter) en Jan Verbeek (60 jaar lid). Niet op de foto: Joop Dekker (25 jaar).


2018

Tijdens de jaarvergadering op donderdag 26 april werd Joke Overbeek in het zonnetje gezet.

Alt Joke zingt al 50 jaar in het koor en kreeg daarom een gouden speld uitgereikt. Joke is een trouw lid, die zelden een repetitieavond overslaat. Genoeg reden om haar te huldigen met een toespraakje, bloemen en een oorkonde.


2017

Tijdens de jaarvergadering van 20 april 2017 werd Nel Gerritsen in het zonnetje gezet voor 40 jaar trouw lidmaatschap!

Zij kreeg bloemen, een oorkonde, een cadeaubon en een groot applaus van de leden.


Op 4 mei werden Hinke Bokhorst en Maartje Rip in het zonnetje gezet.

Twee zeer trouwe leden, die sporadisch een repetitieavond overslaan. Genoeg reden om beide dames te huldigen met bloemen en een oorkonde.

Alt Maartje is al 33 jaar lid en sopraan Hinke zingt al 50 jaar in het koor en kreeg daarom een gouden speld uitgereikt.


2016

Tijdens de ACOV-jaarvergadering op 28 april 2016 werd koorlid Til van Veen in het zonnetje gezet vanwege haar 50-jarig lidmaatschap. Een huldiging waard!

Til van Veen mag een van de pijlers van de altengroep genoemd worden. Op zo’n moment bewijst ACOV een club met echt verenigingsgevoel te zijn. Voorzitter Annet de Jong sprak mooie woorden en overhandigde Til een oorkonde en een gouden speld. Bestuurslid Rudi olde Heuvel overhandigde een fraai boeket.


2015-2014

Tijdens onze jaarvergadering op 30 april 2015 werden drie leden gehuldigd voor hun trouwe, jarenlange lidmaatschap. Er waren bloemen en een oorkonde en natuurlijk een groot applaus van de leden en het bestuur.

Op de foto van links naar rechts: Adri van der Mark (25 jaar lid), Annie Buis (25 jaar lid in 2014) en Janneke van Schie (40 jaar lid).

 


2013

Tijdens de jaarvergadering van ACOV op 2 mei was er wederom iets bijzonders te vieren. Er waren maar liefst 6 jubilarissen dit jaar.

Als waardering voor hun jarenlange lidmaatschap kregen zij een boeket bloemen, een oorkonde, een cadeaubon en een welverdiend applaus.Nelleke Grebe (25 jaar), Lize Rinkema (25 jaar), Tom Stoof (40 jaar) en Paula Broer (50 jaar).
Dirk van Leeuwen (25 jaar) en Marrie Dannijs (40 jaar) werden op 23 mei in het zonnetje gezet.

Meer foto's vindt u hier.


2012

Tijdens onze jaarvergadering op 3 mei was er iets speciaals te vieren. Sopraan Clazien Jongkind werd gehuldigd omdat zij maar liefst 60 jaar lid is! Vanaf nu is zij daarom erelid. Met bloemen, een oorkonde en een groot applaus werd zij in het zonnetje gezet.

 
      

2011

Tijdens onze jaarvergadering op 19 mei zijn twee jubilarissen gehuldigd: Pieja van ’t Hof en Cees Vrooland. Zij zijn beide 25 jaar lid van ons koor. Een goede reden om deze trouwe leden in het zonnetje te zetten met bloemen, een cadeaubon en een oorkonde.

V.l.n.r.: Voorzitter Annet de Jong, Pieja van ‘t Hof en Cees Vrooland


2010

Er zijn maar liefst 8 jubilarissen dit jaar!

Geertje Piet (65 jaar), Judith Vreken (60 jaar), Ine Reijenga (50 jaar), Arie Groenenberg (50 jaar), Bep Hoogendoorn (40 jaar), Riet Middelkoop (40 jaar), Gerrie van Heuvelen (40 jaar) en Geeske Hazenberg (40 jaar).

Tijdens de jaarvergadering op 22 april sprak voorzitter Annet de Jong de jubilarissen toe met voor ieder een persoonlijk woord en een boeket. Voor Ine Reijenga en Arie Groenenberg was er een gouden speld in de vorm van een G-sleutel. De andere jubilarissen krijgen een cadeaubon. En natuurlijk krijgen alle jubilarissen een ingelijste oorkonde. Helaas kon Geeske Hazenberg er niet bij zijn.

 


2009

Op 14 mei 2009 werd Joke Overbeek alsnog gefeliciteerd met 40 jaar lidmaatschapschap. Een beetje aan de late kant want Joke is sinds 1968 koorlid.

Ze kreeg van voorzitter Annet de Jong een boeket en een oorkonde.


Op 16 april 2009 werden twee jublarissen in het zonnetje gezet: Jan Verbeek voor 50 jaar lidmaatschap en Jan Hensen die 40 jaar geleden lid werd.

Ze kregen van voorzitter Annet de Jong behalve felicitaties beiden een oorkonde en een boeket.


Jubilarissen 2009